Isnin, 14 Mei 2012

Fun4kids @ Mahkota Parade

Dah namenye Fun4kids jadik memang funnye khas untuk kids sahaje.  Mak-mak dengan bapak-bapak kids sila dok tepi perati je anak korang main air.  Aku rase tempat ni sesuai untuk mak-mak yang nak gi shopping, tapi leceh bawak anak-anak, maka silalah parkingkan anak korang kt sini ye jadi bolehla shopping dgn girangnye.  Tapi nak tinggal anak-anak kt sini pun mesti dengan pengawasan orang dewasa.

Sebelum mandi kasi kenyangkan dulu perut ini budak.  Soru kat Seoul Garden.  Ni dia tgh acah2 nak sepit tangan mak dia ngan crab.  Hek eleh bajet mak takut crab tu masuk mulut mak sekali kunyah je hancur der.

Ini bapak budak.
Bila perut sudah kenyang baru bleh masuk sini---->


Murah je sekali masuk Rm3 sorang.  Parents takyah bayar.  Tempatnye pun ala-ala je tapi bolehla untuk budak2 kan.  Itu je pun gambar yg ade.  Dah.  Senangnye penutup aku.

2 ulasan:

  1. lama x pekena kat seoul garden ni

    BalasPadam
  2. This looks like so much fun! I wanna go there too!

    XoXo
    Plami

    http://www.fashionthrill.com/

    BalasPadam