Khamis, 6 Januari 2011

Cik Tom pegi sekolah...

Hai kawan-kawan....
Nama saya Ishqi..
Tapi mama saya panggil saya cik tom..
Tahun ni umur saya 5 tahun..
Mama rock tu mama saya la..
Dia suruh saya gi sekolah tahun ni..
Tapi saya taknak..
Sebab saya nak dok rumah aje..nak tengok katon cite tom n jerry..
Tapi mama saya paksa jugak..
Saya pun pegila..
Sebab saya malas nak dengar mama saya membebel..hehe
Saya sekolah kat Taman Tasik..
Agak jauh dari rumah saya..
Saje mama saya anta sekolah jauh2..sebab nanti bolehla mama berfoya-foya sekali masa amik saya balik dari sekolah..(saya tau taktik kotor mama saya tu)
1st n 2nd day sekolah saya okey je..
Masuk hari ke3 saya rasa bosan..
Jadi saya nangisla..saya malas nak bangun pagi2..
Duduk rumah lagi bes..boleh tengok katon
Tapi mama marah saya..
Mama kata jangan nangis..kalau tak sekolah nanti dah beso nak jadi ape??
Saya cakap dalam ati nak jadi Powerpuff girl..
Mama umpan saya beli gula-gula tiap2 ari..
Jadi saya takla nangis lagi..
Tima kasih mama...
Nak gula-gula boleh....
nila gambar saya pakai uniform sekolah.....
Saya suka pegi sekolah....sebab saya dapat gula-gula...hehehe

5 ulasan:

  1. sgt s0mel ceki.=)

    BalasPadam
  2. wah cik tom mcm gegurl jepun la..

    man ayoy

    BalasPadam
  3. man ayoy..cam sailormoon pn ade..

    BalasPadam
  4. cute....selamat bsekolah..cik ayu pun schoolll

    BalasPadam
  5. selamat berskull kembali cik ayu..hehe..

    BalasPadam